Ett varumärke består av nöjda kunder

Därför har vi skrivit in i vår värdegrund att vi skall bry oss om, att vi skall vara pålitliga och ha modet att stå upp för våra kunder.

Vi skall vara smarta och kunniga,  förutse oönskade saker och hjälpa våra kunder till att välja rätt produkter. Både genom medvetna hållbara val men framförallt genom att alltid utgå ifrån kundens situation.

På så sätt kan vi bli en partner som följer och hjälper våra kunder under lång tid!

Välkommen till Penthon!

Nedan följer några av de nöjda kunder som har fått uttala sig om våra solcellsprodukter.


[gravityform id=”7″ title=”true” description=”true”]

"Vi har utan tvekan Hindås snyggaste tak!"

Vi bestämde oss hastigt för att installera solceller på vårt tak och Penthon fick i uppdrag att hantera detta under vintern 2016. Projektering och installation gick smärtfritt och vi hade hela tiden en väl fungerande dialog. Rimlig prissättning och bra support gör att vi kan rekommendera Penthon som leverantör av solceller!

Vi har utan tvekan Hindås snyggaste tak!

-Philip och Frida i Hindås

"Vi har under hela tiden mötts av en proffsig hantering av montering och överlämnande och vi är väldigt nöjda över resultatet."

För över ett år sedan bestämde vi oss för att montera solpaneler på taket till vårt hus och bidraga till en grön miljö.

Vi började söka på internet och övriga media för att finna en bra lösning.

Vi kom efter ett tag i kontakt med Andreas på Penthon och bokade ett besök på plats. Andreas kom och vi var nöjda efter hans första besök. Efter ett tag kom en offert som vi diskuterade och efter ytterligare en tid och jämförelse så bestämde vi oss för SoliTek solpaneler.

Ett viktigt krav för oss var att solpanelerna skulle integreras i taket, inte ligga på taket vilket Penthon presenterade en lösning på.

Monteringen startade i början av september och den 21 september startade vi anläggningen och redan första dagen, trots vädret, producerade panelerna 3,5 Kwh.

Vi har under hela tiden mötts av en proffsig hantering av montering och överlämnande och vi är väldigt nöjda över resultatet.

-Tommy i Knipared

Penthon var mycket behjälplig under hela processen, inklusive med support till kommunen för bygglov och andra handlingar

Jag anlitade firman Penthon då jag bestämde mig för att satsa på solceller.

Jag hade begärt in offerter från ett flertal firmor, men då Penthons solceller gav bästa garanti och tillverkade på ett tillförlitligt sätt, utan ramar, som gör det lätt att hålla rent från smuts, blev valet enkelt.

Prismässigt lite dyrare men som sagt med bättre garantier, bestämde jag mig för att anlita Penthon.

Arbetet utfördes under ca 2 veckor, och har efter att nätbolaget Mölndal Energi installerade ny elmätare, fungerat mycket bra.

Med ett bidrag från energimyndigheten som översteg vad Penthon räknade med blir också priset reducerat med ca 30 %.

Penthon var mycket behjälplig under hela processen, inklusive med support till kommunen för bygglov och andra handlingar.

Jag rekommenderar Penthon vid installation av solceller utifrån mina erfarenheter  av företaget från sept 2016.

– Pelle B i Mölndal
CLOSE
CLOSE