Undermeny

Kvalitet skapar trygghet

Vi arbetar endast med de bästa produkterna på marknaden. Vi vill alltid att du som kund skall känna dig trygg med våra produkter.

Det innebär att vi:
– Erbjuder marknadens absolut bästa garantier.
– Alltid skräddarsyr ett system som passar dig.
– Använder de bästa komponenterna
– Gör ett snyggt och professionellt arbete

 

Vi kompromissar aldrig med ”good enough” lösningar. Vi hittar de bästa lösningarna för dig och solcellerna som du köper av oss skall skall fungera som du förväntar dig.

(Det enda vi önskar i utbyte är att du rekommenderar oss till dina nära och kära, så att vi kan göra ännu fler kunder nöjda)

Solpaneler

SoliTek solpaneler solitek_logotyp

Vi är oerhört stolta över vår samarbete med baltiska SoliTek.

Vi kan erbjuda ett flertal solmoduler genom SoliTek, men framförallt rekommenderar vi deras Solid Pro-serie (extern länk). Solceller med hög kvalitet och lång livslängd.

Det finns många skäl till varför vi arbetar med SoliTeks världsledande glas-glas paneler. Först och främst handlar det om att vi är övertygade om att kvalitet lönar sig i längden! Läs gärna mer här nedan.

90_30

30_produktgaranti

Solid Pro

Grundprodukten i SoliTeks erbjudande. Panelen är tillverkad helt utan ramar och bygger endast 7,1 mm.

Panelen finns att tillgå i 270-345 W utförande och består av 60 eller 72 celler.

30 års produktgaranti! Och 30 års effektgaranti med 90 % output! Dessutom innebär den genomskinliga konstruktionen med glas-glas att värme avleds bättre ifrån panelen än med traditionella paneler. Och värme är en stor faktor i hur mycket en panel kan poducera.

Siffror i all ära – vad det innebär är att panelen kommer att producera mer energi än alla andra paneler på marknaden.

SolidPro  – hållbarhet och säkerhet som standard

SolidPro TIGOtigo_logo

Direkt från fabrik kommer SolidPro panelen med TIGO skuggoptimering (extern länk). Eller skall vi kalla den soloptimering istället? Det är ju faktiskt vad TIGO gör!

Man kan välja att soloptimera hela taket, eller bara enstaka paneler beroende på behovet.

Med TIGO som totallösning har man även möjlighet till övervakning av systemet på panelnivå. Om en panel skulle minska sin produktion kan man enkelt upptäcka detta med TIGOs app och åtgärda problemet på just den panelen.

TIGO – optimerar ditt tak för mer energi!

SolidPro SolRifsolrif_logo

Att byta tak är en dyr historia som tyvärr måste göras med jämna mellanrum. Men, om du ändå skall byta tak – varför inte göra om kostnaden till en långsiktig investering istället?

I ett unikt samarbete mellan SoliTek och schweiziska SolRif kan man idag använda solceller som taktäckning istället för plåt, tegelpannor eller vad du nu hade tänkt att använda.

SolRiF – Tätt, snyggt och aktivt tak som betalar sig själv!

Växelriktare

Kostal kostal

Tyska Kostal är ett utropstecken bland växelriktare på marknaden. Företaget har funnits i över 100 år och har en lång historia som ett innovativt företag i automotive-industrin. Bland annat ligger man bakom pantent som vindrutetorkare och blinkers.

Med 17 000 anställda över hela världen har man lyckats ta fram en serie riktigt högkvalitativa växelriktare som garanterat kommer att göra dig som kund nöjd.

Att växelriktarens algoritmer dessutom är kalibrerade för att fungera tillsammans med TIGO-systemet gör bara växelriktaren än mer attraktiv.

Kostal – smart connections

Ferroampferroamp

Ett svenskt företag i framkant! Mångfaldigt prisade för sina innovativa produkter och sin framåtanda.

Ferroamp erbjuder en framtidssäker lösning med möjligheter till framtida utbyggnad av batterilagring på ett enkelt sätt. Dessutom ingår fasutjämning för att kunna minska belastningen på enskilda faser. Detta ger möjlighet till att eventuellt sänka huvudsäkringen på din fastighet.

Ferroamp – a new swedish technology

Tilläggsprodukter

Elcertifkatsmätare

Du är berättigad ersättning för elcertifikat på ALL el som dina solceller producerar. Tyvärr har det historiskt varit alltför dyrt att investera i en mätare som kan ge dig full ersättning för dina paneler.

Detta ändras nu!

I ett samarbete med Emulsionen kan vi erbjuda en mer prisvärd mätare som kan ge dig full ersättning för all el som du producerar – och inte bara den som du matar in på nätet.

 

 

CLOSE
CLOSE